Telefoon: 0513 622 841      Volg ons op social media:

Over ons

Werkwijze

SNIJ Noord is een Fries bedrijf: nuchter, zelfbewust, we doen wat we beloven. Over kwaliteit verschillen we niet van mening, SNIJ Noord luistert naar de klant en denkt mee. Daardoor kunnen we snel werken en flexibel inspelen op wensen. Deze instelling vindt u terug in onze manier van werken en in de manier waarop we met elkaar omgaan: People, Precision, Performance.

 • People
  Afspraak is afspraak, we maken waar wat we beloven. SNIJ Noord is een team, wij doen niet aan managers of afdelingen, bij ons staat de klant vooraan.

 • Precision
  SNIJ Noord gaat voor de hoogst haalbare kwaliteit, die zekerheid staat. Wij leveren telkens opnieuw precisiewerk, zowel bij unieke onderdelen als in serieproductie.

 • Performance
  SNIJ Noord handelt snel en klantgericht. Wij spelen proactief op wensen in en zijn wendbaar als flexibiliteit nodig is.

Verkoop

Onze opvatting is helder: een persoonlijke benadering, korte lijnen en afspraak is afspraak. We staan u graag te woord voor een goed en degelijk advies. Middels de juiste vragen aan u,  luisteren we naar uw wensen en zoeken we naar de best passende oplossing voor uw vraag.

Werkvoorbereiding

De werkvoorbereiding staat voor u klaar! Het gebruik van de nieuwste software is één ding, maar de bediening daarvan is volgens ons nog belangrijker. We proberen inventief te zijn en streven, in combinatie met nieuwste software, naar een zo perfect mogelijke afhandeling van uw order. Tevens zorgen we ervoor dat we uw aanvraag in een zo kort mogelijke periode voorzien van een nauwkeurige offerte.

Aanlevering van tekeningen kan in:

 • DXF
 • DWG
 • EPS
 • PDF

Upload NU uw tekening en vraag vrijblijvend online een offerte aan

Logistiek

Het proces van begin tot eind product is te verdelen in 4 stappen:

 1. Inventarisatie van uw wensen
 2. Werkvoorbereiding
 3. Snijden + eventueel nabewerken
 4. logistiek (afleveren)

Door ons eigen transport hebben we de mogelijkheid en flexibiliteit om uw order snel en goed af te leveren  en eventueel uw materiaal op te halen. Uw order wordt  netjes verpakt en eventueel  naar wens gescheiden. Het streven naar perfectie van kwaliteit in zowel product als dienst komt hier tot uitdrukking. Kwaliteit leveren is geen activiteit, maar een vanzelfsprekendheid die naar voren komt in ons totale pakket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA