Telefoon: 0513 622 841      Volg ons op social media:

Lasersnijden

Lasersnijden

Lasersnijden is één van de meest voorkomende bewerkingsmethoden voor plaatmateriaal. De mogelijkheid tot complexe vormen, kleine series en een hoge bewerkingssnelheid zijn maar een paar voordelen.

SNIJ Noord beschikt over 3 TRUMPF lasersnijmachines:

  • 2x Trumpf 5KW 3000x1500
  • 1x Trumpf 6KW 6000x2000

Met de 5 KW lasersnijmachines kunnen we een breed snijpakket aanbieden in diverse soorten materialen, en metaalplaten in nagenoeg alle uitvoeringen snijden tot ca. 200mm dik. SNIJ Noord is specialist in het lasersnijden van metaal, RVS, aluminium en staal voor diverse sectoren.

Nu ook groot lasersnijwerk bij SNIJ Noord

SNIJ Noord is ook uw partner voor groot lasersnijwerk. De nieuwe Trumpf 6KW 6000x2000 lasersnijmachine is zeer geschikt voor divers groot lasersnijwerk. De Brightline technologie zorgt voor een verbluffend snijresultaat.

Direct contact over Lasersnijden

TruLaser 3030

De nieuwe generatie van de beproefde lasermachines TruLaser 3030 en TruLaser 3040 combineren innovatieve technologieën en een hoog laservermogen met een nieuw ontwerpconcept en geoptimaliseerde bediening.

Machine capaciteit

De TRUMPF lasersnijmachines van SNIJ Noord kunnen lasersnijwerk tot en met 25mm plaatdikte snijden.

Lasersnijden RVS

Het materiaal RVS is zeer geschikt om te lasersnijden. De twee basistypen RVS (roestvast staal) zijn 304 en 316.

Lasersnijden Aluminium

Aluminium is een zeer geschikt materiaal om zowel te lasersnijden als te watersnijden. Het lasersnijden snijdt tot een dikte van ca 10mm.

Lasersnijden Staal

Het materiaal staal is zeer geschikt om zowel te lasersnijden als te watersnijden. Keuze voor snijtechniek hangt van de dikte van het materiaal af en de eventuele toepassing waarvoor de staalproducten gebruikt worden. Het lasersnijden snijdt tot een dikte van 20mm staal.

Lasersnijden Metaal

SNIJ Noord kan metaalplaten in nagenoeg alle uitvoeringen snijden tot ca. 200mm dik. Bij de watersnijmachines kunnen we in 2D en 2,5D zelf tot een grootte van 10,75x3meter snijden.

TruLaser 5060

De TruLaser 5060 high-end flatbed lasersnijmachine van SNIJ Noord garandeert een hoge productiviteit en efficiëntie. Dit levert u als klant unieke voordelen op, onder andere voor wat betreft precisiesnijwerk en groot snijwerk.